RESERVA DE L’HEREU - Brut Nature – D.O. CAVA

5 hodnocení

BIO hotovýorganic hotová

 

Víno připravené ze selekce starých vinic Cava: RESERVA DE L’HEREU neboli RESERVA DĚĎICŮ, naprosto jedinečné a dokonale vyvážené šumivé víno vyrobeno tradiční metodou champenoise.

Díky své výjimečnosti a originalitě, si na své přijdou nejen gurmáni, ale milovníci vína.

Dopřejte si chvíle luxusu a ochutnejte to nejlepší ze Španělska.

Varianta:
Dostupnost Skladem
Kód: 446
521 Kč
RESERVA DE L’HEREU - Brut Nature – D.O. CAVA
5 hodnocení
RESERVA DE L’HEREU - Brut Nature – D.O. CAVA
Novinka
4,4 5 hodnocení

Cavas Castelo de Pedregosa je vinařství v Sant Sadurní d'Anoia, které vyrábí organická vína a cavas od roku 1993.

castelo-de-pedregosa-4

Jak to všechno ale začalo:

Bartolome Pedregosa, zvídavá duše, strávil v Cava průmyslu více než 40 let. S velkým úsilím a pokorou usiloval o ambice vytvořit svou vlastní Cavu. V roce 1993, spolu s nadšením Mari Carmen Castelo, začal mít tento sen jméno. V suterénu jejích domu se zrodila Cava Castelo de Pedregosa.

138314954_3810023825721904_4465403702975599063_o

Vinařství vyrábí vysoce kvalitní vína a cavas prostřednictvím EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSKÉ VÝROBY založené na RESPEKTU K ZEMI. 

Kromě toho na farmě, kde se pěstuje vinná réva, zvířata koexistují s vinicí a rostlinami; tímto způsobem se zavázali k vytváření udržitelného ekosystému.

145375448_3862567090467577_4997034184491039716_o

RESERVA DE L’HEREU - Brut Nature – D.O. CAVA

Víno připravené ze selekce starých vinic Cava: RESERVA DE L’HEREU neboli RESERVA DĚĎICŮ, naprosto jedinečné a dokonale vyvážené šumivé víno vyrobeno tradiční metodou champenoise.

Díky své výjimečnosti a originalitě, si na své přijdou nejen gurmáni, ale milovníci vína.

Dopřejte si chvíle luxusu a ochutnejte to nejlepší ze Španělska.

 

Barva: Jiskrná žlutá barva, čiré a jemné perlení konstantně stoupajících a tvořící typickou korunu.

Vůně: Plné aroma, vůně bílých květů, hrušek a konfitovaných jablek.

Chuť: Plná chuť v ústech. Živé, svěží s příjemným perlením a dlouhým závěrem.

 

Odrůda: 45 % Xarel·lo, 40 % Macabeo a 15% Rulandské Modré.

Doba zrání: Nejméně 49 měsíců za přísných podmínek stálé regulované teploty a vlhkosti po celou dobu zrání.

Obsah alkoholu: 11,9 % obj.

Celková kyselost: 7,1 g/l – cukr: 1,1 g/l.

Teplota podávání: Doporučuje se podávat mezi 5 až 7 stupni.

Objem: 0,75 ml.

Doplňkové parametry

Kategorie: Šumivá vína
Objem: 0,75 l