Mar & Cel "Organic" - white dry natural
Starověké kultury svěřovaly své nejcennější vlastnosti do Boží ochrany. Baccus, římský bůh vína par excellence, nás vedl při pěstování vinné révy a při výrobě vína. Spojení jména Baccus s našimi produkty není náhoda, ale uznání našim předkům, kteří již začali zpracování a zrání vín a cavas v roce 1890.
V dnešní době, věrni úsilí a zkušenostem několika generací, jsme do tradičních výrobních metod začlenili tu nejlepší technologii, nezbytnou k zaručení kvality, která odlišuje naše produkty.
Bodega Lacrima Baccus byla založena v roce 1890 a je jedním z nejstarších vinařství v Penedès.
Nepochybně tisíciletí a neúnavná práce vinařů byla tím, co odlišovalo vinařské krajiny oblastí s označením původu Penedès a Cava, a stejně tak je pravdou, že představa, že naše vinice jsou součástí této krásné krajiny, vytváří emoce, které se přenášejí nevědomě.
Toto úzké pouto mezi člověkem a vinicí se formuje, pokud si myslíme, že ocenění vína je čistě subjektivní a neodmyslitelné od našich zkušeností, vnímání a poselství naší filozofie vyrábět ta nejlepší vína s nasazením, trpělivostí a inovací.
Každá odrůda se sklízí a fermentuje samostatně. Hrozny jsou odstopkované, chlazené, lisované a fermentované v nerezových tancích. Po alkoholové fermentaci vína různých odrůd jej smícháme, abychom před lahvováním našli dokonalou kombinaci následuje vyčeření a stabilizace vinného kamene.
Barva: Čistá a zářivá, světle žlutá se zelenými odstíny.
Vůně: Intenzivně ovocná, s tóny bílých květů (Alyssum, květ vaty a magnólie) a příjemným nádechem citrusů (grep), velmi dlouhý a elegantní.
Chuť: Hedvábná a intenzivní na patře s živou kyselostí ovoce a kořenitými fenyklovými vegetativními tóny, dobře strukturovaná, jemná a osvěžující.
Odrůda: Xarel·lo, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Obsah alkoholu: 12 % obj.
Celková kyselost: 5,5 g/l – cukr: 0,5 g/l.
Teplota podávání: Doporučuje se podávat mezi 8 až 10 stupni.
Objem: 0,75 ml.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bílá vína |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Objem: | 0,75 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.