BLANC DE MILLÉSIME Brut Nature – D.O. CAVA

2 hodnocení

  natural, bio

Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou, ale zároveň je jemná a elegantní. 

 

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 450 451 452 Zvolte variantu
360 Kč 928 Kč 293 Kč od 293 Kč
BLANC DE MILLÉSIME Brut Nature – D.O. CAVA
2 hodnocení
5,0 2 hodnocení

Cavas Castelo de Pedregosa je vinařství v Sant Sadurní d'Anoia, které vyrábí organická vína a cavas od roku 1993.

castelo-de-pedregosa-4

Jak to všechno ale začalo:

Bartolome Pedregosa, zvídavá duše, strávil v Cava průmyslu více než 40 let. S velkým úsilím a pokorou usiloval o ambice vytvořit svou vlastní Cavu. V roce 1993, spolu s nadšením Mari Carmen Castelo, začal mít tento sen jméno. V suterénu jejích domu se zrodila Cava Castelo de Pedregosa.

138314954_3810023825721904_4465403702975599063_o

Vinařství vyrábí vysoce kvalitní vína a cavas prostřednictvím EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSKÉ VÝROBY založené na RESPEKTU K ZEMI. 

Kromě toho na farmě, kde se pěstuje vinná réva, zvířata koexistují s vinicí a rostlinami; tímto způsobem se zavázali k vytváření udržitelného ekosystému.

145375448_3862567090467577_4997034184491039716_o

 

BLANC DE MILLÉSIME 2017 Brut Nature – D.O. CAVA

Pečlivý výběr odrůd vinné révy, obohacené o aroma získané během stárnutí. Tradiční španělské šumivé víno brut nature, z vinařské oblasti Cava. Vyrobeno tradiční metodou champenoise. Vyznačuje se vynikající chuťovou sílou, ale zároveň je jemná a elegantní. 

 

Barva: Zlatá barva s odlesky červených rubínů. 

Vůně: Elegantní vůně bílého ovoce, s jemným nádechem medu a citrusových plodů. 

Chuť: Intenzivní, svěží a dobře vyvážená krémová chuť, která ve vás vyvolá příjemnou souhru emocí. 

 

Odrůda: 65 % Garnacha, 20 % Xarel·lo a 15 % Macabeo. 

Doba zrání: Nejméně 20 měsíců za přísných podmínek stálé regulované teploty a vlhkosti po celou dobu zrání. 

Obsah alkoholu: 11,6 % obj. 

Celková kyselost: 5,9 g/l – cukr: 1,1 g/l. 

Teplota podávání: Doporučuje se podávat mezi 5 až 7 stupni. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Šumivá vína
Objem: 375 ml, 0,75 ml, 1,5 l